ut på finn.no

Her er litt utfyllende informasjon om hvem jeg er. Jeg flyttet med min norske mann til Norge i 2010 etter å ha bodd og arbeidet som kunstner i Berlin, Brussel og Geneve. Jeg har valgt kunstnernavnet RIKA MAI for å tydeliggjøre min kunstnerprofil, (et navn jeg alltid har brukt til min lille figuren som jeg gjemmer i abstrakte bildene mine). En pseudonym er også en måte å skåne familien på dersom noen skulle oppfatte noe av min politiske kunst som kontroversiell. Jeg etablerer meg nå som kunstner i Norge, selv om det tar tid å komme inn i de norske miljøene. Som mor til fire barn mellom 2 og 8 år har mye tid gått til familien, men nå er sistemann i barnehagen og jeg jobber full tid som kunster. Etter stor suksess på “Oslo Open” arrangement siste helgen i april, er jeg veldig motivert til å fortsette med mitt “art over sofa” prosjekt, med store og mellomstore formater av fargerike abstrakte landskaper. Jeg gjemmer alltid den lille Rika Mai figuren inn i bildene mine. I dag går jeg ut på finn.no med et stort maleri, for første gang. Er veldig spent hvordan Finn fungerer som markedsplass.

Comments are closed.

how much time do you still have? ...