ut på finn.no

Her er litt utfyllende informasjon om hvem jeg er. Jeg flyttet med min norske mann til Norge i 2010 etter å ha bodd og arbeidet som kunstner i Berlin, Brussel og Geneve. Jeg har valgt kunstnernavnet RIKA MAI for å tydeliggjøre min kunstnerprofil, (et navn jeg alltid har brukt til min lille figuren som jeg gjemmer i abstrakte bildene mine). En pseudonym er også en måte å skåne familien på dersom noen skulle oppfatte noe av min politiske kunst som kontroversiell. Jeg etablerer meg nå som kunstner i Norge, selv om det tar tid å komme inn i de norske miljøene. Som mor til fire barn mellom 2 og 8 år har mye tid gått til familien, men nå er sistemann i barnehagen og jeg jobber full tid som kunster. Etter stor suksess på “Oslo Open” arrangement siste helgen i april, er jeg veldig motivert til å fortsette med mitt “art over sofa” prosjekt, med store og mellomstore formater av fargerike abstrakte landskaper. Jeg gjemmer alltid den lille Rika Mai figuren inn i bildene mine. I dag går jeg ut på finn.no med et stort maleri, for første gang. Er veldig spent hvordan Finn fungerer som markedsplass.

Comments are closed.